Ervaringen

Op deze pagina vindt u video’s en recensies van mensen die u voor gingen met lichttherapie:

 
 

Geschreven recensies:


Van:
Atelier Happy Place Cyn

Recensie:
Ik wil dit toch even delen. Er is iets gebeurd.
Het is opvallend…ik slaap veel beter en ben minder moe en Heb meer energie.
Nadat ik mijn verhaal op facebook heb gezet enz….. kreeg ik een privé berichtje van Tini Edel ze werkt als therapeut met kleurenlichttherapie en wilde me heel graag helpen dat ik me weer beter en gelukkiger zou voelen. Zoooooo bijzonder lief van haar. Natuurlijk wilde ik dat graag proberen en pakte dit aanbod met beide handen aan.
Ik mocht direct langs komen in haar praktijk lichtcentrum Robijn en ze heeft mij na een gesprek en testen, een behandeling gegeven met kleurenlichttherapie (de Photonwave). Ik wist niet wat ik moest verwachten en wist niet of ik er in geloofde. Ik ging er in met “baat het niet schaadt het niet” Maar sinds die dag voel ik me wel beter dan ooit!? Toeval of kleurenlicht therapie!?!
Zodra mijn goede gevoel weg zakt, mag ik Tini weer bellen voor een behandeling. Ze heeft nog meerdere programma’s die ik zou kunnen gebruiken.
2 dagen later kwam Tini bij mij thuis op bezoek. Het was fijn en kreeg tips die ik gelijk uitvoerde en me goed doen! We bespraken wat de kleurenlicht therapie met me deed. Ik ga een dagboekje bij houden.
4 dagen voel ik me nu goed, positief, goed gestemd en energiek. Ik had wel eens vaker een goede dag, maar nu 4 op een rij?!? Kan het na jaren depressief voelen, bijna niet geloven…
Ik durf niet te vroeg te juichen… ik wacht nog even af… maar ik vind het wel heel bijzonder..
Tot nu toe lijkt het echt te werken. Het is niet dat ik het niet wil geloven, maar niet durf te geloven…die hamer zal zo wel weer komen…of toch niet….? Tot nu toe, dank je wel Tini Edel, dat je me wilde helpen. Dat vind ik zo speciaal, puur en liefdevol. We kennen elkaar maar vaag, maar dat je dit voor mij doet, of het nu wel of niet werkt, het geeft mij een enorm goed gevoel dat iemand zich zo voor mij inzet. Bijzonder mooi en lief mens ben je!
Nogmaals, ik juich nog niet, ben best sceptisch zoals je merkt, maar wat kan het anders zijn…? Ik ben in ieder geval al 4 dagen enorm blij.
Word vervolgd…

Wat een bruisend en energie vol weekend!

Lekker naar het strand geweest en gezwommen in zee. Daarna mooie tuinhekken gehaald om mijn moestuin af te zetten en vanavond lekker gegeten en gezellig nagenoten.
En… ik was gewoon bijna niet moe!!! Wat een fijn weekend, heb er van genoten met alle aandacht en volle teugen. Ik heb het gevoel dat ik weer leef!      Ik kan er weer zijn voor mijn gezin.


Van:
C.v.E.

Recensie:
Tini,

Ik had last van snurken en slaapapneu, daardoor kwam ik s ’morgens niet uitgeslapen mijn bed uit.Wat resulteerde in vermoeidheid en vermindering van concentratie . Ik heb 12 sessies kleurenlichttherapie gehad. Bij de vierde  Kleurenlichtsessie was er al een verbetering. Ik begon minder te snurken na 12 sessies is het snurken verdwenen, ook de slaapapneu. Nu 1 jaar verder en het snurken is weggebleven. Verder sta ik fit op, voel me goed en heb geen slaapapneu meer en kan me veel beter concentreren. Zelfs mijn vrouw slaapt weer rustig. Ook  hoeft ze niet meer  te tellen wanneer er weer een volgende ademhaling komt. Opgelucht en blij zijn wij allebei.

Dank je wel.

C.v.E.


Van: 
An

Recensie:
Mijn ervaring met licht en kleurtherapie met de Photonwave

Een jaar geleden kwam ik bij Tini met behoorlijke stress gerelateerde klachten. Denk daarbij aan angst en paniekaanvallen. Na de intake werd duidelijk welk programma ik moest volgen en zijn we gestart. In aanvang twee keer per week, maar al snel merkte ik verbetering en konden we naar een keer per week. Ik was duidelijk minder angstig en gestrest dan een aantal weken daarvoor. En dat was een hele grote opluchting voor mij. Er viel een last van mijn schouders. Dit resultaat is blijvend heb ik gemerkt. Ik ben niet meer zo snel in de stress over dingen en paniekaanvallen heb ik niet meer gehad.

In dezelfde periode kreeg ik een ongelofelijke pijn bij twee aanhechtingen in mijn bil. Dit was zo erg, dat ik het bijna letterlijk uitgilde van de pijn. Ik heb Tini gevraagd of zij op afstand deze therapie ook kon toepassen en dat kon ze met een special Rescue programma. Dit hebben we diverse keren zo gedaan en ook met lifesessies en na iedere sessie voelde ik het opknappen. Na een aantal sessies was het weg. Het is sindsdien niet meer in die vorm teruggekomen en de keren dat ik het voel opspelen is het 95% minder pijnlijk en duurt het veel korter. Dat dit op afstand dus ook werkt vind ik geweldig. Bij een acuut probleem kun je heel snel op afstand worden behandeld. Al met al ben ik super tevreden over de resultaten die we bereikt hebben met de Photonwave en daar wil ik Tini enorm voor bedanken.

An


Van:
Jenna P.

Recensie:
Beste Tini

Hierbij mijn recensie over de lichttherapie die ik bij jou kreeg PTSS, zware depressies en borderline. Al jaren heb ik hier last van.

Ik loop ook al heel wat jaren bij verschillende instanties om hiermee om te leren gaan. Jarenlang gesprekken gehad en driekwart jaar een cursus gevolgd, daarna een jaar DGT.
Ik zat in een rust- periode van drie maanden om na te denken wat het vervolg zou zijn “schema therapie of trauma verwerking psythec”. Ikzelf neigde naar “schematherapie” van een jaar of anderhalf jaar. Maar mijn therapeut en psychiater stuurde me toch de kant op van traumaverwerking, opname van twee weken en intensieve behandeling.
Toen hoorde ik via via over de lichttherapie van Tini. Ik heb een infoavond bijgewoond en dat heeft me aan het denken gezet. Ik kreeg van Tini de kans om kleurenlichtsessies te proberen.
De eerste week merkte ik weinig tot eigenlijk niks. Na een paar behandelingen ging mijn zoon die in de pubertijd zit merken dat als we een aanvaring hadden met elkaar, dat ik er niet meer zo op inging, ik kan de dingen beter overdenken en naast me neerleggen.
Ik ben rustiger en merk dat de dingen me niet meer zo hard raken. Dat is ook beter voor mijn zoon.
Ik kan beter relativeren en het later wel rustig vertellen of uitleggen.
Ik heb een vriendin die altijd gelijk langs kwam als het niet goed met me ging en ik zwaar in de put zat en het soms niet meer zag zitten. Zelfs zij ziet dat het stukken beter gaat. Ze is trots op mij hoe ik er nu mee omga. ( misschien even mooi om erbij te vermelden).
Ik heb al 7 jaar een hond, we hebben hem als pup gekocht. Hij gaat mee naar bed, slaapt altijd aan de rechterkant van mij. Ik snapte nooit waarom, hij duwde mij altijd het bed uit en dan werd ik wakker uit een nachtmerrie. Sinds kort weet ik van iemand waarbij hetzelfde gebeurde maar dan door de kat, dat mijn hond aanvoelt wanneer ik nachtmerries krijg, dan duwt hij mij het bed uit om wakker te worden.
Nu slaapt hij al twee weken bij mijn zoon want ik heb al twee weken geen nachtmerries meer gehad.
Ik moet nog één keer terug komen bij de psychiater voor een afrondend gesprek. Zij weten van de lichttherapie, ze zien dat het een stuk beter met me gaat en staan er versteld van.
Nu ik erop terug kijk merk ik zeker dat lichttherapie mij geholpen heeft en ben Tini onwijs dankbaar dat ik deze kans gekregen heb. Ik ben er nog niet, maar ben zeker op de goede weg en ga nog even met lichttherapie door. Ik ben zo blij dat ik in zeven weken al zover ben gekomen.

Jenna P


Van:
Anneke Datema

Recensie:
16 september ben ik van de trapleer gevallen. Diverse breuken opgelopen in mijn heup en rechterbeen, bleek later door botontkalking. Geopereerd door middel van een lange pen en schroeven de breuken aan elkaar gemaakt.
Ik heb enorm veel pijn geleden. Na de operatie naar de Vier Ambachten in Spijkenisse gebracht, ben daar geweest tot eind Januari.
Eenmaal thuis ging het niet zo goed, het viel echt tegen. Ik ben op 5 maart 2017 via via bij Tini terecht gekomen, wat ben ik daar blij mee.
Na de 1e behandeling was ik de helft van mijn pijn kwijt en nog steeds. Na de volgende behandeling kon ik veel beter lopen. Ik ben gestopt met zware pijnstillers, wat ook even tegenviel, maar Tini heeft me daar doorheen geholpen. Nu heb ik haast helemaal geen pijn meer. Ik ben Tini heel dankbaar daarvoor. Had ook geen zin en energie meer, dat is nu ook weer terug.

Gr. Anneke Datema


Van:
Veronica v/d Stelt

Recensie:
Lieve mensen ik wil dit graag met jullie delen want wat er vandaag gebeurd is… 4 jaar geleden kreeg ik 5 herseninfarcten wat heel mijn leven op zijn kop zette. Ik kwam mede daardoor in een rolstoel te zitten, omdat onder andere mijn rechterbeen niet meer mee wilde. Vandaag ben ik door Tini behandeld en ik kan weer lopen! Hoe of wat weet ik niet, maar mijn man en ik zijn echt stom verbaasd….. Een filmpje is te zien hoe ik loop op facebook.


Van:
J. v. D.

Recensie:
Tini, ik weet voor 300% zeker dat jij mijn leven hebt gered.

In april ging ik me niet goed voelen. Ik voelde mij ontzettend moe, duizelig en had geen eetlust meer, voelde mij erg misselijk en viel af. Ik zat als een dood vogeltje in de stoel. Eind april ben ik naar de specialist geweest en die constateerde dat mijn nieren niet meer werkten. Ik heb nog 2 keer 24 uur een infuus gekregen, maar het hielp niet; er was niets meer aan te doen. Ik kreeg te horen dat ik nog 5 á 6 dagen te leven had. Mijn nieren waren aan het uitdrogen. Ik ben thuis gekomen en ben met mijn zoon mijn begrafenis gaan regelen. Ik heb in mijn dromen twee keer mijn begrafenis voor me gezien.

Tini kreeg het verhaal te horen en vroeg een foto van mij. De volgende dag heeft Tini de foto gekregen en heeft mij op afstand healingen gegeven. Ik knapte heel snel op, kreeg weer energie en nu slaap ik weer goed. Ik ben bij een vervangend specialist geweest, die alles onderzocht en zijn ogen werden groot van verbazing. Hij begreep er niets van, maar mijn nieren werkten weer voor 40%. Ik ga nu twee keer in de weer naar Tini toe om te kijken of ze de kwaliteit van mijn nieren nog meer omhoog kan brengen.

Ik voel me op dit moment, op 29 mei geweldig. Als herboren voel ik mij. Ik ben nu op een ons na twee kilo aangekomen en eet weer goed en ben niet misselijk meer. Eigenlijk had ik dood moeten zijn, maar ik leef nog. Iedere dag voelt als een geschenk en geniet er elke minuut van. Ik weet niet hoe ik je moet bedanken; jij hebt mijn leven gered. De hele wereld mag het weten. Dank, dank, dank.

– J v D


Van:
Anneke

Recensie:
Ik wil even iets delen voor mensen met chronische pijn. Al jaren ben ik aan het tobben met mijn lijf. Nekhernia’s, rughernia’s. Geen dag zonder pijn. Van alles gedaan en geprobeerd en niets hielp langer dan een paar dagen. Zelfs (nog recent) periodes met een wandelstok gelopen omdat ik instabiel was.
A.s. woensdag is het 4 weken geleden dat ik bij Tini Edel ben geweest. Zij heeft mij een healing gegeven en ik weet niet wat ik meemaak. Ik ben 3 weken vrijwel pijnvrij geweest. Dit weekend even een behoorlijke terugslag gehad en vandaag weer terug gegaan voor een healing. Ben nu weer op een niveau dat ik me normaal kan bewegen en dingen kan doen. Dus heb je chronische pijn of bijv. vaak migraine neem contact op met Tini Edel en zij kan ik veel gevallen verlichting geven, Tini bedankt!

Groetjes, Anneke