Over Mij

Over Mij

Hallo ik ben Tini Edel.

Als kind van 12 jaar had ik veel last van pijn in mijn buik, hoofd, enzovoorts. Hiervoor ben ik vaak naar de dokter geweest die nooit de oorzaak kon vinden. Het gebeurde zomaar spontaan en ging ook weer vanzelf weg. Totdat je er achter komt dat je niet je eigen pijnen, maar die van andere mensen voelt.

Tja, hoe ga je daar dan mee om zo ineens? Ik voelde veel dingen aan, zo zag ik beelden die binnen 14 dagen uitkwamen, ik noem het maar dromen. Nooit zulke leuke dromen. Ik vroeg me hardop af: “Wat moet ik hiermee? Wat kan ik hiermee?”, helemaal niets dus. Ik wist alleen dat ze uitkwamen.

Ik herinner mij nog goed het jaar 1987, ik was toen 27, ik liep met mijn hond te wandelen in het Ruigeplaatbos in Hoogvliet bij de Spijkenisserbrug en plots zag ik de Herald of Free Enterprise voor mij zinken en in droom zag ik de Bijlmer vliegramp van 1992 en zo zag ik nog meer van die dingen.

Gelukkig kon ik met mijn verhalen terecht bij Dr. Bovenberg, mijn huisarts. Toen hadden ze daar nog tijd voor. Hij kende mij van baby zijnde af aan. Toen ik getrouwd was en één dochter had, zei Dr. Bovenberg tegen mij:  “Tini, waarom ga jij je handen niet eens neerleggen op de pijnlijke plekken van de mensen” en kijk eens wat er gaat gebeuren. Je hebt een zesde zintuig!

Zo ben ik begonnen met mijn handen te leggen op de pijnlijke rug van mijn man, daarna familie, kinderen, vrienden en later buiten deze kring. Ik heb het magnetiseren mezelf eigen gemaakt en heb veel mensen van hun pijn af mogen helpen, waar ik enorm dankbaar voor ben.
Ik breng mensen weer terug in hun energie, zodat het lichaam weer in evenwicht komt en zelf geneest.

Zo zweverig is het dus allemaal niet!

Ik ben mijn huisarts die inmiddels is overleden in 2001 nog altijd dankbaar dat hij in mij geloofde en mij in feite de weg wees.
Ik ben dankbaar voor deze gave.

– Tini